Tävling- Vinn presentkort på valfri butik!



Är med i denna underbara tävling hos IDA.
Var med du också!:) Lycka till!



Tävling- Vinn en earcuff!



Är med och tävlar om denna snygga earcuff hos sagahusberg.blogg.se
Var med du också!:) Lycka till!

Tävling- Vinn presentkort på 500kr hos sovtex!



Är med och tävlar om ett presentkort på 500kr hos sovtex.se
Tävlar gör du hos alltforforaldrar.se/tumadre
Var med du också!:) Avslutas den 13 augusti. Lycka till!

Tävling- Earcuff!



Är med och tävlar om en earcuff från ritazdesign hos pjohanna.blogg.se.
Var med du också!:) Tävlingen avslutas någon gång i augusti. Lycka till!

Bad + Skövde (Torsdag)!


Jag och Emelie flummar, saknar faktiskt den tiden lite- men inte skolan! Haha.


Idag var det sista dagen på min 4-dagars ledighet. Eftersom jag mestadels bara gått o mått dåligt som ni vet, hade jag ångest o ville bara komma bort! Så ja ringde min kära mami o frågade vad dem skulle hitta på dagen till ära. Som tur var skulle dem åka o bada + åka till Skövde, så då hängde jag med!:)
Vi åkte till ett bad som låg en ganska bra bit utanför Skövde, kommer dock inte ihåg vad de hette..

Badplatsen.


På stranden hade dem beatch-volleyboll.


Min första dag på stranden denhär sommaren(!), och solen kikade nog inte fram en endaste gång!xC Det var jätte-molningt, kallt o blåste typ halvt storm! Låg med både tröja o filt över mig, men frös jättemycket ändå, kul lixom!! Suck. Jaja..

Hann läsa typ 2 sidor innan vi drog o åt istället, hehe.


Fanns även en pizzeria där, där vi åt middag:) Dock hade dem endast ute-servering, så fick ju sitta ute i stormen o frysa ihjäl medans man åt xC Flög pizza-kartonger o dricka-burkar överallt, hehe.




Efter maten stannade vi bara några minuter, o sedan åkte vi vidare mot Skövde. Medans pärona gick på biltema, sprang jag o sis bort till Rusta o ÖB:) Dock kom dem bort dit sen o höll oss sällskap:)


På Rusta köpte jag bland annat:
3 snygga diskborstar, i färgerna svart, rosa o lila.
Duschgele´ till älsklingen (han hade inte mkt kvar hemma).

På ÖB köpte jag bland annat:
Dentastix (rengör tänderna) till hunden.
Tvål till köket- doft persika.
Rosa servetter.
Tändvätska (våran var nästan slut, o de måste man ju ha till grillkvällarna;)).

Sist åkte vi till Maxi för att handla mat. Dock var jag o mami bara tvugna att springa in på Ginas rea^^
Där hittade jag ett par snygga bikini-trosor:)


Väl inne på Maxi blev det, förutom massa mat, hårfärg (min utväxt börjar bli fruktansvärd) o värmeskyddskräm.

Färgen är BlackBrown givetvis;)

Sen eftersom jag mått så pass dåligt + haft det jobbigt i allmänhet, tröst-shoppade jag mig ett par grymt snygga skor(a)

Som vanligt är dem såå mycket snyggare i reality! Fyndade dem på rean för 149:-




Blev lite fika efter shoppingen, och sedan åkte vi hemmåt o förbi bensinstationen som slutstation, för att hämta mitt paket som kommit från bluestore:)

Detta var vad jag valde för mitt presentkort:


Äntligen har jag en Volumini Styler:D Som man använder i hårbotten för volym!:)


Efter år av hår-färgning, löshår, daglig användning av plattänger o locktänger osv, börjar håret tillslut ge upp. Tappar sjuukt mycket hår när jag duschar, och där mina spännen från löshåret brukar sitta har jag blivit jätte-tunnhårig! Eftersom dem alltid sitter på samma ställe, och drar med sig något hårstrå varje gång jag tar av det, känns det inte som det är mycket hår kvar på mitt stackars huvud snart, haha. Så hittade jag denhär krämen!


Såhär står det om den:
Wella Lifetex Balanced Anti Hair Loss Lotion
Salongspris: 139 kr

Tränger djupt in i hårbotten, stimulerar
hårbotten och motverkar håravfall.

Användning:
Shamponera och handdukstorka. Applicera
direkt på hårbotten sektionsvis. Massera
varsamt med cirklande rörelser. Skölj ej
ur. Styla som vanligt.

Dock tar ju saker o ting slut så fort, så passade på att köpa upp hela 3 flaskor när jag ändå var igång, hihi. Hoppas dem är bra!

Tappar ni mycket hår när ni duschar osv?!:)

Tisdag och Onsdag!



Hej bloggen!
Måste börja med att be om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Det beror på att jag inte mått speciellt bra de senaste dagarna.. Har hänt lite saker.. Som jag däremot inte kommer gå in på här! Men mina närmsta vet och har stöttat, och det har inget med mina nära att göra<3

Kan ju dock ändå gå in lite på vad jag gjort sen sist. Så här kommer en liten uppdate:

Tisdag:

(Observera att det var i måndags allting började). På tisdagen fortsatte det dock i samma spår! Dock mår väl hunden bra när jag mår dåligt, haha, för när jag mår dåligt vill jag vara ifred och tänka! Och då finns det inget underbarare (för stunden) än att gå låånga promenader bortom allt folk(!), bara få lyssna på tystnaden, andas in frisk luft i lungorna, och samtidigt gå bort all stel nervositet och få slappna av! Och ju dåligare jag mår, desto längre går jag, haha. Men han ställer mer än gärna upp, och lunkar glatt med svansen i vädret bredvid^^ Tack för att du finns Lucifer<3 Du får mig att må bra!




Städade köksbordet och ställde tillbaka alla mina skor (från hallen upp till min walk in closet). Pratade av mig med Carro i telen, behövligt!<3 Lagade middag- skalade potatis, o till det fick det bli köttbullar, gräddsås och lingonsylt, mums!:9
Efteråt åkte jag in till stan och mötte upp kära mami. Vi åkte och tankade min bil, och sen vidare hem till dem för fika. Satt ute på balkongen till 23.30, pratade och åt glass, behövligt behövligt behövligt!<3
Väl hemma hos mig igen strax före tolv, hade älsklingen kommit hem, så kröp ner intill honom och somnade i hans famn<3


Onsdag:

Idag mådde jag skit-dåligt verkligen! Så gick en låångis med hunden, och sen har jag mest legat i soffan och varit halft förstörd! Tänkt, gråtit o sovit om vart annat. Inte kunnat koncentrera mig på något!xC Kul ledighet lixom!! Hade verkligen sett fram emot dessa 4 dagar- och hade tänkt hinna med en massa!! Men så händer all denna skit!!x'( Har verkligen försökt att rycka upp mig, men när man mår så pass dåligt orkar man ändå inte, och tankarna lämnar inte ens huvud en sekund!
Dock hände ett litet mirakel, som fick mig att få pusta ut lite iallafall, SKÖÖNT!

En rolig sak hände iallafall, och det var att vi var ännu en hus-visning!:) Denna gången hängde även älsklingens pappa o Lasse med, hehe^^  
Till vår förvåning var huset faktiskt helt OK (vi hade nästan tappat hoppet lite kändes det som).


Här kommer detta husets för- och nackdelar:
+ låg fint på landet utan grannar.
+ hade en verkstad till älsklingens företag.
+ nära till stan & jobb.
+ en stoor fin balkong<3
+ många rum.
+ stor bo-area.
+ bra pris.

- inget varmvatten i huset.
- inget badrum.
- övervåningen är inte helt färdigbyggd.
- elen är riskabel.
- inga frukter/bär eller blommor i den stora trädgården (dock kommer jag att så, men det tar ju såå lång tid innan det tar sig!!).


Men så vi är väldigt intresserade, och hoppas på att ingen annan hinner lägga bud till den 8:e eller om det var den 15:e augusti (mäklaren som måste vara med då köpet görs har nämligen semester tills dess;P ), för då är huset förhoppningsvis vårt;D Det var alltså ägaren till huset nu, som visade oss runt privat idag!:)


Såhär ser det ut:

Inga grannar så långt ögat kan nå, utan det är 2 ladugårdar som syns i bakgrunden.


Väl hemma på kvällen igen, ville jag helst bara krypa ner i älsklingens famn framför en film, och bara få drömma mig bort! Sagt & gjort, vi hyrde film, poppade popcorn o hoppade i myskläderna^^ <3

Denna fick det bli:

Helt klart värd att se om ni inte sett den. Får 7 stjärnor av 10 utav mig;)


Nu går jag bara runt och hoppas hoppas hoppas att tiden går super fort, att vi får flytta in, att allt blir underbart, att allt annat som jag mår dåligt över löser sig, osv!!!

Måndag- Berget med Johan, Emilia, Markus & Klas!



Hej bloggen!:)
Så var det en ny vecka med nya tag! Vilket jag verkligen kan behöva känner jag!
Åh, måste bara berätta att jag vann en tävling igårkväll. Ett presentkort på 300kr hos bluesore.se xD Så det är vad jag suttit med under förmiddagen- beställt saker för mitt presentkort;) Vad, får ni se när det kommer;)
Sen blev det duschen och storrengöring! Fika & bestämde middag samtidigt, sen blev det snabb-fix och in till stan (berget). Där mötte jag upp älsklingen, Johan, Emilia, Markus och Klas:) Dem spelade frisby-golf, men jag följde bara med och gick runt med hunden:) Efteråt åkte jag till ÖB, själv, för det var ingen annan som ville följa med mig;p Efter det mötte jag däremot upp älsklingen (som varit på lite jobb), så åkte vi till Willys och handlade lite. Sen åkte han hem, men jag fortsatte till familjen för att hälsa på och sno lite god mat^^  Så fick både trevligt sällskap & god mat!<3 Hemma igen vid nio, och då överraskade jag älsklingen med de 5 kalsongerna som jag beställt till han, och som kom idag=) Han fick även en deo-spray/parfym utav mig då jag var och handlade själv förrut;) Vilken snäll flickvän jag är va? Haha. Älskar att överraska honom^^ <3 Så vart det bara att ta tag i all disk! Diskade upp allt som inte tål maskin, och torkade alla bänkar + spisen. Tog med mig Lucifer bort till sopstationen och tömde av lite. Sen hem och vattna + ränsa alla blommor inomhus! Nu är klockan 00.45, och jag har precis målat naglarna och bloggat. Fick bli en mörklila färg med glitter i:) Nu ska jag nog dra mig mot sängen. Måste komma upp i tid imorgon! Hörs då!:) Puss

Filmkväll!



Älsklingens tur att välja, så fick bli denhär. Fast helt OK faktiskt!^^

HAR DU SETT MEGAMIND? VAD TYCKTE DU OM FILMEN?:)

Dagens outfit- Bröllop!

 


Lördag- Brölopp!


Jag precis hemkommen. Lockarna har börjat gå ur och sminket försvinna, men men, hann tyvär inte ta något kort innan vi åkte, så detta får duga;p

Hej! Förlåt för dålig uppdate, men vi har varit på brölopp i helgen!:) Våra vänner David & Zandra (ja, hon stavas med Z precis som jag) har nu gift sig<3

Började lördagen med att pallra mig upp vid 9.15. Då blev det dirr in i duschen, sen frukost + att jag fixade naglarna samtidigt. Fick bli fransk manikyr idag.



Sen blev det upp för att fixa sig. Locka håret, sminka sig o klä sig;p Dagens outfit kommer upp i ett eget inlägg.

Vid två åkte vi iväg. Mötte upp våra andra vänner, och sedan blev det kyrkan + vigseln vid tre.


Precis efter vigseln.


På väg ut.


På trappen, alla kastade små små hjärtan på dem^^


Sen åkte alla vidare på bröllops-fest i Kinneved:) Därifrån har jag tyvär inga kort, men det blev blandannat tipspromenad tilltugg, fotografering & mingel, lekar + världens godaste mat som bestod av: Indisk buffe´ + Italiensk buffe´, sen fin glass + jordgubbar till efterrätt, och som inte nog med det bröllops-tårta som avslut. Kan ju säga att både jag och älsklingen formligen rullade därifrån, nöjda och belåtna^^
GRATTIS ännu en gång på eran stora dag!:)


Väl hemma sen blev det en snabb kvälls-promenad med hunden tillsammans<3 Sen kröp vi ner i sängen framför tv:n med chips, igen(a). Hehe, på 2 dagar har jag nästan ätit upp 2 pringles-rör själv, + 4st sånnadära chokladkakor av den största sorten (plopp, center, gräddnogat, kexchoklad..), och som inte nog med det en hel marabou chokladkaka med fyllning (yoghurt/hallon).

 +  +  +  +

Lixom allt dethär har jag ätit upp helt SJÄLV på 2 dagar. + pizza till middag, massa glass och andra onyttigheter. Också tränar jag aldrig. Inte bra!


Nu får det bli skärpning på denhär fronten också!
Hur det går kommer ni givetvis få följa här i bloggen;) Bara dendär jäädrans tiden!! xC


HUR SER ERA HELGER UT VAD DET GÄLLER ONYTTIGHETER? TRÄNAR NI NÅGOT PÅ VECKORNA?:)

Tävling- Vinn ett presentkort på 300kr från Bluestore.se!



Är med och tävlar om ett presentkort på 300kr från bluestore.se hos mansondusts.blogg.se.
Var med du också!:) Tävlingen avslutas den 23 juli. Lycka till!

Tävling- Vinn presentkort värt 300kr från Bluestore.se!



Är med och tävlar om ett presentkort på 300kr från bluestore.se hos itsyouandme.blogg.se.
Var med du också!:) Tävlingen avslutas den 31 juli. Lycka till!

Tävling- Vinn ett valfritt smycke!



Jag tävlar om ett valfritt by Jeanette-smycke från Smyckadig.se hos Agnes!
Var med du också!:) Avslutas den 4:e augusti. Lycka till! 

Torsdag!



Så var denna arbetsdag äntligen över, för gud så trött jag är!
Skönt iof, för då kanske man kan komma i säng i någorlunda tid idag iaf.. Behöver verkligen vända på dygnet, funkar inte att vara uppe till halv tre varje dag och sen sova fram till elva. Vilket jag gjorde idag xC Så hann ju inte med ett piss innan jobbet! xC Men nu får det vara slut på de!!
Fick stressa som jag vet inte vad idag för att hinna fixa mig och åka och handla innan. Blev en riktig stor-handling btw. Mami följde med som sällskap, och efteråt åt jag middag hos familjen<3 Sen fick jag köra som en idiot till jobbet (tar 40 min på 90 väg dit) och jag åkte hemifrån 30 min innan jag började! Men jag hann! Puh!

Efter jobbet handlade jag ännu mer(a), för kom på att jag glömt endel saker tidigare under dagen. Helt sjukt vad mycket pengar jag spenderat idag.. Men allt var nödvändigt!

Förresten så köpte jag en ny hårspray idag:) För den jag hade innan var en lite billigare variant, och orkar inte hålla kvar tex lockar (av locktång) speciellt länge. Och då jag ska på bröllop på lördag, vill jag gärna att mina lockar ska hålla sig hela dagen;) Så köpte denna idag:



Vet att en kompis till mig tycker om en annan i samma märke.. Så jag provade den hos henne en gång och tyckte den höll jätte bra! Och då var det ändå bara en 4:a i styrka på den, och den jag köpte idag var en nyhet, och hade en 5:a! Så hoppas verkligen den är bra nu! Skyddade även håret mot att torka ut + mot UV-strålar:) Så det var ju ett stort +! Dock luktar den HERR kände jag nyss:( Inte så kul att gå och lukta det ju! Men men.

Har du provat denna hårspray? Isf, vad tyckte du?:)

Väl hemma vid strax innan nio blev det mat, och nu sitter jag och äter choklad, mums:9 Köpte godis för nästan 200kr idag(a) Hehe. Puss



Uppdate: Nu är klockan över 02.00 igen, f*n. Jaja. Jag har iallafall suttit och beställt underkläder från http://www.frankdandy.com/se/ för mitt presentkort som jag vann för ett tag sen. Kännde att jag var tvungen att ta tag i det, så det verkligen blev av och inte glömdes bort! Det var ju trots allt 500kr;) Men så nu är det gjort, och väntar med spänning på min beställning! Dock valde jag att istället för att köpa en massa mer trosor till mig själv, lägga dem på bra kalsonger till min pojkvän! Han måste äta underkläder den mannen, för han har då inga kvar! Men nu är 5 par snyggingar påväg hit!:) Hoppas bara dem passar & är sköna! Ska bli kul att få överraska honom;) <3 God natt!

Onsdag!


Haha, kolla vilka miner både jag o älsklingen lyckades göra på detta kort^^ Det är btw taget på Lollo & Carros student:)


Idag var som sagt min "enda" lediga dag. Jobbar ju imorgon igen, men sen är jag ledig på fredag igen! Dessa 2 dagar är istället för helgen (lördag & söndag) då man brukar vara ledig. Bara att dessa ligger ju inte efter varandra, så det blir inte samma ledighet så:( Jaja, jag ska inte klaga, för nästa vecka är huur go som helst för mig!x) Om jag inte blir inringd då vill säga..

Igår kom jag i säng vid 02.15, så kom upp 9.30 idag. För sent, men men.. Då blev det dirr in i duschen, för ett långt bad med storrengöring, uberskönt! Frukost och sen iväg för en visning på ett hus.

Vet inte om jag har tagit upp det i bloggen förr, men vi är på jakt efter ett nytt hus, på landet! Nu bor vi i ett litet samhälle med grannar, och ingen mark. Vilket vi HATAR! Visst, det är bättre än lägenhet, för där skulle vi inte klara av att bo i en sekund! Men vi vill ha EGET nu!

Några av anledningarna till att vi vill flytta är tex:
*
Min dröm är ju att ta hand om djur.. Inte så lätt att ta hand om en ko/gris/get eller vad det nu är här;P
*Om jag tex vill ta hand om en hund, som kanske är väldigt krånglig (därför de förra ägarna ville ta bort honom exempelvis). Så på landet är det inte en j*vel som bryr sig om jag har en jobbig hund som skäller, bits osv. Men hade man haft en här så hade alla bara- få tyst på den där j*vla byrackan mina barn sover, skjut honom i huvudet han tänkte bitas, går inte att ha en sån hund(!) osv osv..
Samma gäller katter.. Jag vill ha många katter<3 På landet är det ingen som bryr sig om jag har en massa underbara sötnosar! Men här- din katt skiter i min trädgård bla bla bla.
*Jag är ibland väldigt utseendefixerad, eller, iallafall när det gäller smink & hår.. Jag går lixom gärna inte ut på stan osminkad & i morgonfrilla.. Därför är det väldigt jobbigt att tex gå ut med hunden här.. För är man ledig vill jag vara ledig också, och inte sminka mig massa osv. Och då är det väldigt jobbigt att man inte KAN gå ut med sin hund ens fören folk ska komma fram & prata, och deras hund & min hund ska leka osv. Jag vill lixom helst bara sjunka under jorden då, och komma fram när jag är fixad igen! Haha. Bor man på landet är det inte en kotte som ser en osminkad & sleten, & sen när man väl är fixad & vill träffa folk är de bara att åka/cykla/gå in till stan!
*Jag kan inte ens gå ut i min egna trädgård & grejja fören någon granne ska komma fram & prata, det går förbi en massa folk hela tiden osv. Jag har inte tid att stå & prata bort flera timmar & jag har ingen lust att hälsa på en massa folk när jag ser ut som ett vrak!! xC
*Jag ÄLSKAR trädgård! Men eftersom inte vi har allt för mycket tid om man säger så, vill man ofta försöka köra 2 flugor i 1 smäll! Så när solen steker ute tex, vill jag både sola & fixa i rabatterna.. Hade man då bott på landet där inte en människa finns, kunde man helt enkelt springa runt där i string & ränsa ogräs samtidigt tex, hahaha. Hade jag gjort det här hade jag haft hela kvarteret ståendes och tittat, vilket inte är så kul!;P Istället tvingas jag att ligga "gömd" eller på en strand & sola, & sedan ränsa rabetterna efter det typ. Är inte så roligt om man går i en liten bikini så står grann-gubbarna & kollar eller ska komma fram & prata;P
*Min älskling är ju snickare, & vi vill bygga ett hus som passar oss helt perfekt! När vi VET att vi kommer flytta härifrån snarast möjligast, är det inte så kul att slänga ner sitt liv på att stå & renovera precis som man vill ha det, för att sedan bara flytta därifrån! Vi snackar lixom om att bygga ut huset, bygga altaner, balkonger, gräva pool i trädgården.. Ja, ni fattar. Det är ju inget man gör på en dag, och när man väl gjort det en gång, ska man göra det EN GÅNG TILL, kanske året efter, i nästa hus lixom.. Njae, då väntar man lixom hellre, tills man hittat DET<3

Ja, alltså det finns hur många anledningar som helst.. Men vi båda trivs helt enkelt bara inte i stan..
Vi har kollat på ett antal hus/gårdar den senaste tiden, men inte hittat vårat drömhus än bara.

Det vi tittade på idag:
+ låg huur fint som helst.
+ lite betesmark/hagar.
+ bra pris.
+ verkstad till älsklingens företag.
+ nära till stan/jobben.
- fanns inget vatten indraget i huset, utan man fick hämta från brunnen i trädgården.
- utedass! haha.
- ingen dusch. 
- musbajs över hela golven (= massa möss som springer i skafferiet/under sängarna osv).
- ingen spis.
- dåligt med värme (= kallt på vintern!).

Vi håller på och pratar en massa om det, för båda gillar det, men det har ju sina nackdelar också som sagtx) Haha.

Kan förrseten visa ett kort på hur det ser ut utifrån:)

 

Liite litet för våran smak (det är på 55 kvadrat), nu bor vi på 80-90, och det är proppfullt! Men det går ju som sagt att bygga ut..


Trädgården var stor, och det fanns massa körsbär, krusbär, vinbär osv, mums!:9 Bakom dessa träd (som står i slutet av trädgården på ena sidan av huset) börjar en av beteshagarna. Som ni ser finns det inte en granne så långt ögat kan nå!


Gud vad mycket text det blev!:o Jaja, vi får helt enkelt se hur det går, jag håller er självklart uppdaterade;)

Efter visningen tog jag en låång promenad med hunden, skönt att få tänka en massa!
Seen var det dammsuga + torka golv, som stod på schemat. För usch så äckligt det var här!! Jag dammsög och torkade golven på övervåningen, och sen när älsklingen kom hem på kvällen tog han nerevåningen! Så nu är det rent och fräscht på alla golv utom altanen & i badrummet/källaren! Skönt!




Nu är klockan föör mycket som vanligt, och jag får panik över hur mycket jag har att göra! Både med djuren, huset, trädgården, datan.. Datan går ju alltid i sista hand, men hade verkligen velat ränsa min mejl tex (med snart 2 TUSEN olästa meddelanden), vill ränsa en massa skit från datan- som man lagt på favoriter/i mappar osv, vill förminska/sortera & ränsa bland alla kort, vill hinna vara med i fina tävlingar & vinna en massa roliga saker, vill hinna med facebook, vill hinna med att läsa favorit-bloggarna.. Ja, och sen kan jag ju börja med "Att göra"-listan vad det gäller huset & trädgården då;P Hehe. Njae, den skulle nog inte ens få plats i ett inlägg, haha. Puss så hörs vi imorgon efter jobbet igen<3

Tisdag!


Åh, vill vara lika brun som jag var här;p


Hej bloggen!
Så var andra dagen på denhär veckan avverkad, och imorgon är jag leedig, skönt! Endast en dag, men men. Idag hann jag inte med många knop innan jobbet.. Suck.

Händer inget roligt i bloggen när jag bara jobbar, men har lite roligheter inplanerade framöver som tur är;) + att jag hoppas på endel spontana grejjer<3

Kollade lite facebook till frukosten imorse. Sen var jag tvungen att fixa mig och laga middag innan jobbet. Gjorde korvstroganoff och makaroner idag:) Hade ett ganska långt pass idag, men är som sagt ledig imorn så.
Haha, Johan A, Emilia och Markus kom och överraskade mig på jobbet idag, kul!^^
Efter jobbet blev det en snabbis-handling också på ca 5 minuter innan stängning;p Var tvungen att ha yoghurt och lite så.

Nu har jag vart hemma en stund. Ätit, kollat lite bloggar, svarat på kommentarer och nu bloggat:) Är döds-trött! Så ska springa upp till sängen snarast, bara kolla klart facebook och lite så först(a), haha. Hörs imorn babes, puss<3 


Länkbyte!


Har gjort ett länkbyte med denhär söta tjejen:) Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

Vill du också göra ett länkbyte med mig? Lämna bara en kommentar.

Måndag!



Hej!:)
Så vart det måndag, och en ny vecka har startat. Jag började den med att sova ut (vaknade 10.30) xC Åt frukost och bloggade om gårdagen samtidigt. Hann med en riktig långpromenad med hunden på 1,5 timma innan jag for mot jobbet i vanlig ordning. Eller a, sminkade ju mig och åt också;P Dock hann jag inte laga middag idag, så fick bli en färdigrätt igen:( Men imorgon ska jag upp "tidigt" och ställa mig och laga korvstroganoff innan jag åker klockan ett, haha. Jaja. 

Timmarna på jobbet gick lika fort som dem brukar när jag har stängning:) Sen efter jobbet skulle jag skjutsa hem Louice, men så hade jag ingen bensin i min bil, så då la vi ihop en massa 1-kronor osv för att skrapa ihop så pass att jag kom hem, haha. Fast då kom Nawsard som räddaren i nöden och slängde upp sitt bankomat-kort<3 Så vi 3 tryckte oss in i lilla säkra Bettan och for iväg, haha. Med oss 3 kan det ju inte bli annat än kaos! xD För de ynka stackars kronorna som skulle ha gått till bensin, blev det cigaretter för istället;P Ut med ciggen genom luckan bara så for vi vidare genom stan, haha. Underbart. Hoppas verkligen att utgången med oss tjejer blir av snarast, vore kuul!xD

Väl hemma bara vände jag, och drog mig sedan in mot stan för att möta upp min familj som kommit hem från Danmark + tanka. Åh, vill också ut på en massa roligheter, men istället är jag fast här i tråk-staden med jobb. Fast jobb ger pengar, så får väl vara glad ändå?;) Hur som helst hade mamma köpt en present till mig på båten, och det var inget mindre än:


Mascaran- Lash architect 4D (false lash effect) från loreal:)


Mascaror går ju åt som smör, så blev verkligen jätteglad, tack!<3

Någon som provat just denna, eller hört något om den?:)

Hemma
hos mig igen vid 23.20. Då blev det god mat, facebook och bloggning. Nu ska jag svara på lite kommentarer, och sen väntar sängen! Ska ladda batterierna inför en lång arbetsdag imorgon. Men sen är jag ledig en dag iallafall;) Hehe. Puss

Uppdate + Söndag!


En stor puss till er från mig!


Hej sötnosar!:)
Vad roligt det var att logga in på bloggen igårkväll efter jobbet, och se hur många som har tagit sig tid för att kika in på min blogg. Några har även lämnat en söt kommentar, och sådant blir jag så glad över!
 
*Jag svarar på alla mina kommentarer, så tveka inte att skriva om ni undrar över något eller liknande!:)
*Jag älskar även att vara med i tävlingar (både om prylar & om att bli dagens blogg exempelvis).
*Och jag gör gärna länk-&bloglovin byten
:) Så nu vet ni!;)

Allt det som jag skrev på dem första raderna i detta inlägg, har jag endast en tjej att tacka, och det är ingen mindre än Ida, som driver bloggen adaras.se. Jag fick nämligen den stora äran att vara med i en intervju på hennes blogg. O snacka om att jag blev glad när hon frågade!:D Hihi<3





För att komma direkt till min intervju kan ni klicka HÄR.


Ber också om ursäkt för att jag inte bloggade i lördags.. Och måste tyvär göra er besvikna genom att säga att jag endast jobbade heela dagen:/ Var inte hemma förens vid 22.30, och då överraskade min älskling med pizza^^ Dirr efter den sten-somnade jag i hans famn, och hade inte en tanke på att blogga(a). Hehe.

Söndagen :
Skit-dag rent ut sagt! Började med att jag vaknade sent, stängde av alarmet i sömnen, och sov som en stock fram till 11!! Jag menar, jag somnade 00.00 kvällen innan, och hur f*n lyckas man då sova i 11 TIMMAR?! Sjukt! Ångest! Som inte nog med det, krånglar det hela "förmiddagen", så fick ingenting gjort!xC Men så vid 14 vart det bara att rycka upp sig ändå, o ge sig ut i regnet för en långpromenad med hunden. Gud så skönt det var att komma hem och få krypa ner i ett varmt bad efteråt! Kände mig inte allt för fräsch, då håret låg slickat som en dränkt katt, och fukten från regnjackan gjorde en ju helt kletig typ.. Jaja. Gav Kajsa (ödla/grön leguan) och Ludvig (kanin) mat, och sedan åt jag själv upp pizzan som blev kvar från igår. Underbart att slippa tänka på att laga mat en dag som denna iallafall;p Sen vart det bara att stressa järnet för att hinna fixa o klä sig innan det var dags att åka mot jobbet. Stängning som vanligt typ, så inte hemma fören strax över 22. Då blev det god mat och sedan kröp jag ner i sängen med en påse chips, min älskling och en film innan vi slocknade i varandras famnar^^ JAG ÄLSKAR DIG!<3


Filmkväll!

Hej, precis hemkommen från jobb. Nu väntar filmkväll så jag bloggar om helgen imorn + svarar på alla kommentarer! Puss Love<3 

Fredag!



Så var det redan fredag.. Sjukt. Den här veckan har lixom gått föör fort känns det som, hinner inte med!
Nu måste jag sova(!), ska jobba imorn!! Men tänkte ändå uppa skit-snabbt bara.

Idag har jag vart ledig<3 Vaknade 10, o satte mig med frulle + några frågor. Vad tänker jag inte avslöja ännu, men kan säga att det har med bloggen att göra igen precis som sist;) Ska visa er sen när det väl är dags:) Tog ett tag kan jag säga, haha. Seen skulle jag gå ut och gå med Lucifer, men såg då att han fått en fästing på ögonbrynet, så tog tag i o fixade det med en gång! Sen gick jag igenom honom så att han inte hade några fler. Passade även på att ta bort en massa "vinter-päls" och borsta igenom han vanligt. Sen som inte nog med detta, har han fått en liten öron-inflammation.. Så fick fixa öron-droppar till han idag. Fika, och sen äntligen kunde jag pallra mig ut och gå med han, hehe. Fick bli en riktig långis "runt landet" (alltså genom ko/häst/får-hagar/skog osv). Var inte hemma fören klockan 18.10!! Då blev det direkt att ställa sig och laga middag.. Gjorde egen köttfärssås med spagetti idag:9 Efter satte jag igång en diskmaskin och en tvättmaskin. Vid nio fick jag så lov till att, varken jag orkade eller ej, hänga upp & vika in kläder m.m.! För nu vart det så mycket att både golv, sängar o fotöljer svämma över! Så det är vad jag har hållt på med fram tills nu (02.30 på natten!)! Eller a, har renbäddat också;p Men så nu har jag precis hängt upp den sista maskinen med tvätt, och ska krypa ner i rena lakan med älskling o soova, mys! God natt, så hörs vi imorgon efter jobbet igen!:) <3  


Våran renbäddade säng, som jag nu ska krypa ner i^^ <3

Sneak peak på min Walk In Closet!

Tröjor. (Klädstång 1).


Tröjor. (Klädstång 2).


Byxor. (Klädstång 3).



Kjolar & Klänningar. (Klädstång 4 & 5).


Shorts & Pirat. (Klädstång 6).


Några av mina Linnen & Toppar.


Skohylla 1.


Skohylla 2.

Torsdag!



Hej hej!
Så var torsdagen också över.. Sjukt vad veckan har gått fort! Bestämde ju mig efter dagen igår att ta tag i denna bättre.. Och mjo det har jag väl gjort, men den har gått så fort ändå, så man hinner ju knappt med något!!

Kom iallafall upp 9. Är väl ok.. Satte igång en diskmaskin och en tvättmaskin på direkten innan frukost. Efteråt valde jag kläder och klädde på mig.

Det fick bli detta:


Svarta/gråa stuprörsjeans.
Grått linne med hög rygg o urringning.


Vit stor mysig luvtröja med dragkedja.
(Gamalt kort för glömde ta med den på! Inte länge sen jag visade detta kort, så för att det inte ska bli så enformigt tog jag bort allt utom tröjan, haha).  


Gick ut på en långpromenad med hunden, ränsade kattbaljan o gick ut med sopor typ..
Han samanlagt tvätta 3 maskiner idag btw:) Mina arbetsbyxor, älsklingens arbetsbyxor och älsklingens idrottsskor. 
Så vart det dags för storrengöring i badet.. Så nu är jag sådär härligt fräsch!^^ <3
Så har jag lagat middag.. Om man räknar ihop all tid jag ägnat framför spisen idag så är det ca 3 timmar!!(a) hehe. Gjorde iallafall egen hemmagjord svamp-sås, så rullade jag egna biffar med fetaost i, och till det skalade jag ett ton med potatis!:)


Mina feta-ost biffar.


Älsklingen kom inte hem fören 20.45 idag (åkte strax över 07.00), o då skyndade vi oss in till stan fort som satan för att köpa godis^^ BEGÄR!<3 Haha. Nu har jag precis bloggat o ska dra mig mot sängen. Imorgon ska jag försöka hinna med andra saker, eftersom dusch, kattbaljor osv redan är fixat idag:) Puss

Kort från dagen:

Min fina Kajsa, som växer så det knakar nu när hon äntligen har blivit frisk igen!:D <3


Titta bara så liten hon var när hon kom till mig!!!xD ^^





Min fina Kajsa pousar;)


Min tjej<3




Avslutar med ett sött kort på Wendela, Miley o Lucifer som jag tog idag också^^ <3!

Onsdag!


Jag idag. Utan löshår.


Hej bloggen!
Ska jag vara ärlig, känner jag faktiskt egentligen inte för att blogga just nu;p Dålig dag idag! Men har ju faktiskt lovat att skärpa mig vad det gäller bloggen, och man kan ju inte vara på topp jämt, så vi kör ändå;)

Idag var planerna att gå upp i tid och hinna med en massa innan jobbet..
Men som skrivet har det inte varit en bra dag, och inget har gått enligt planerna, hehe.

Började med att jag vaknade ett antal timmar senare än det ställda alarmet xC Sen vart jag skit-seg, antagligen för att jag visste vad som väntade (jobb), hehe. Så att välja kläder, klä sig, och fixa sig, tog olaglit lång tid! Haha. Inte klar fören 13.30!! xC Då blev det lite fika, samtidigt som jag tänkte på vad vi skulle ha till middag..
Sen var jag tvungen att åka och handla tillbehör osv, eftersom jag skulle vara tvungen att åka till mitt jobb, innan älsklingen kommit hem från sitt (=kunde inte vänta tills han handlat hem isåfall).

Fick då sällskap utav Carro älsklingen :D Vi vart både på Willys, Ica och Lidl:) Måste ses snart igen!<3
Fick massor hemhandlat, MEN tog sån tid att jag inte hann laga mat innan jag var tvungen att åka till jobbet istället, gaah, haha.
Så sluta med att jag fick slänga in en färdigportion i mikron, och äta den i farten på väg till jobbet!! Haha. Kan ju säga att det inte var det lättaste att köra i 90-100km/timmen, och samtidigt äta snitzel, pyttipanna och bea-sås!! Haha. Kunde inte ha tallriken i knät, för såsen rann ut på byxorna då typ, och ställde jag tallriken i sätet bredvid kanade den bort och fram hela tiden så maten vällde över/ner på golvet osv. Kunde iallafall slänga i mig nån glupsk tugga då och då, och slutade med att jag sprang in på jobbet med kramper efter att ha slängt i mig all mat och stressat så samtidigt, prick då jag började, haha.

Jaja. Så ingen bra dag som sagt, hann varken gå ut med min hund, eller ge djuren mat, eller ränsa kattbaljan, eller laga mat eller något annat! Så det fick min trötta stackars älskling göra efter alla sina arbetstimmar:( (Hann har dubbla heltidsjobb).

Men som sagt, man lär sig av sina misstag.. ;)
Så nästa gång kommer jag förhoppningsvis komma upp tidigare (då jag vet hur jag får stressa annars), inte vara så seg vad det gäller att klä + fixa sig osv!

Nu har jag iallafall precis kommit hem från dagens arbetspass, fikat lite, skrivit ett viktigt mejl o bloggat. Ska strax börja dra mig mot sängen så jag orkar upp i tid imorgon;) Och då är jag leedig!!:D Eller a, måste la sitta med demdär jädrans utbildningarna men xC Gud vad skönt det kommer kännas när dem är klara!! Är f*n som att göra om körkortsteorin, med tanke på all tid man lägger ner och "svårighetsgrad" typ, blä, haha. Men ha det bäst så hörs vi då!:) Puss<3

Dagens outfit:

 
Rött spagetti-linne.
Grå tunn kofta över.
Mörkblå stuprörsjeans med dragkedjor på bak-fickorna.


Skorna.




Ny tidning:)


Har du läst något nummer av Eling Klings tidning STYLEBY, och isåfall vad tyckte du?:)

Måndag!



Hej!
Så var det en ny vecka- med nya tag! Jobbat i veckan och hela helgen, ledig denna dag, och imorgon kör jag igång igen! Jobbar 10-19 imorgon. Sen även onsdag osv. Jaja. Pengar, pengar!


Mamma fråga mig om jag ville hänga med ner till Smögen idag.. Men då inte vädret skulle vara 100%:igt (lite molnigt/blåsigt), och då kan man ju ändå inte sola.. Kände jag att jag verkligen måste vara hemma och ta tag i allt här! Om vädret däremot hade varit varmt/vindstilla och strålande sol, hade jag nog inte bangat;p

Men så istället idag då;p Började jag med att sova ut ordentligt! Upp 10.30. Satte igång en diskmaskin, käkade frulle, satte igång en tvättmaskin, bestämde middag för dagen o skickade köplista till älsklingen. Gick en lång-promenad med hunden + tog med sopor, fikade, satte igång en diskmaskin + en tvättmaskin till, diskade upp all disk som inte tål maskin + sopor, torkade alla bänkar och bord, och sedan blev det till att laga middag. Kokade potatis och gjorde panerad fisk + kall sås av gräddfil/dill/gräslök + rivna morötter till, MUMS!:9




Direkt efter satte jag igång 3:e maskinen tvätt för idag, ränsade kattbaljan och gick ut och lekte med Lucifer. Nu har jag precis noppat ögonbrynen och duschat. Sitter här o bloggar + målar naglarna! Ska ta lite kvälls-fika o mysa till favorit-bloggarna, sedan hänga upp tvätten, kissa hunden och lägga mig för ett lång-pass imorgon! Hoppas ni också hade en bra start på veckan!:) Pussen<3

Dagens outfit:


Gul klänning/lång tischa med fjäril.
Svarta leggins med spets.


Lördag!


Tagen samma datum förrförra sommaren. Då var vi på kusten (Hönö) med massvis av vänner och hade det underbart! (Låg borta en vecka). Idag sitter jag här, trött efter ett långt arbetspass o hör regnet smattra utanför. Ska lägga mig för att ladda inför ännu ett pass imorgon.. Vilket låter bäst?;p
Carro och jag från den blonda tiden btw.


Idag blev det bara upp, blogga för gårdagen då det inte blev gjort igår, storrengöring i duschen, fix och sen lite mat som älsklingen lagat<3 innan jobbet.

Händelserik dag dock. Ny vän, ambulansmän, vakter.. Orkar inte gå in på detaljer;p

Väl hemma igen vid 22. Då blev det god mat + chips. Satte mig ner och svarade på en liten intervju:) Ni kommer få reda på mer sen, men kan ju berätta att det har med bloggen att göra:)

Nu blir det sängen. Hörs imorn igen! Puss<3

Fredag- Skövde!



Hej bloggen!:)
Hade ett långt jobb-pass igår, så skönt att få sova ut idag! Sov till 10.30. Då bestämde sig jag o älsklingen för att åka till Skövde.. Dels för att Kajsas pellets var slut, o vi hade lagt undan en påse på Zoofia´s djurhörna. Sen höll min mascara på att ta slut, o de är ju ett måste att ha, + att det kanske kunde vara skönt att komma ut lite oxå, eftersom jag bara suttit med utbildningarna o jobbat hela veckan!

Sagt och gjort. Hittade allt jag sökte, + att ett par skor fick följa med mig hem :D Det var tur att jag hittade dem iallafall, för var nere för att alla mina favorit-butiker är sånna som har sommar-stängt!:( Och när jag blir nere (som när jag bara jobbar hela tiden), är shopping (på mina favorit-butiker) en mycket bra medecin(a), då man alltid hittar något underbart där! Men nu har inte jag kunnat shoppa på någon av dem i varken juni, juli, och nu kanske inte augusti heller! x'C Buhu! Men så hittade jag skorna iallafall som sagt, och då blev jag lite gladare iallafall:) Jaja.


Dagens köp: skor, mascara, pellets till Kajsa, topps ( o tandkräm ;p ) :) 


Väl hemma igen var vi egentligen bortbjudna på middag o film hos Rickard H, men vart så trötta, + skulle jobba dagen efter osv. Så vi stannade hemma.. Gjorde bara korv med bröd till middag, o sen satte jag mig vid min gamla data o laddade ner lite bilder, då mina började ta slut här;p Så nu har jag massa nya att visa! Orkade inte riktigt göra något så, då klockan var mycket + att jag var deppig för att jag jobbar heela helgen (som vanligt), och sen bara ledig måndag, för att upp o jobba värsta passet på tisdag igen;p Också fortsätter veckan i det spåret. Har huur mycket som helst att göra här hemma som jag inte hinner med:( Jaja. Jag får tänka på lönen som kommer att komma. Första lär ju bli kul, kommer känna mig som en miljonär;D Haha.

Hur som helst så satt jag o pillade med min blogg? Hehe. Tog bort en massa onödiga inläggskaffade mig en ny o fräsch tävlings-blogg (http://zandrastavlingsblogg.blogg.se), laddade lite kort som jag inte laddat ännu på vissa datum, o gjorde fint. Så nu är dem fixade iallafall. Inte det viktigaste om man säger så, men orkade som sagt inget annat typ:(
Sen har inte jag o älsklingen haft en myskväll ihop på över en månad(!), för båda har bara jobbat osv.
Så kröp ner hos honom i soffan, o sen fastnade jag där ända till 02.15 då vi gick upp o la oss, hehe. Som sagt var jag inte tipp topp denna dag;p Seg efter allt jobbande, och seg för jag visste vad som väntade dagen efter och den kommande veckan;p hehe. Nej nu ska jag sluta gnälla!
Hoppas ni har det roligare, hehe. Puss

Dagens fråga:
Jobbar ni, eller är ni lediga?!:)

Onsdag!



Hej!:)
Precis hemkommen från jobbet. Eller mja, kom hem 22.10. Nu måste jag sova, för ska upp 7 imorn för ännu ett pass. Men tänkte jag skulle blogga skitsnabbt innan bara, hehe.
Min onsdag har sett ut såhär:
Upp 11 (eftersom jag inte kom i säng fören 03.30 igår!).
Satte igång en diskmaskin.
Frulle och så.
Duschade.
Gjorde mat till Kajsa o fixade hos henne.
Ränsade kattbaljan.
Vattnade blommorna.
Satte igång en diskmaskin till.
Lagade middag- kycklingpytt o stekt ägg.
Fixade mig.
Gick ut med soporna med Lucifer.
Åkte till jobbet.
Nu har jag precis ätit rostemackor, yoghurt o popcorn:9 Ska försöka ladda kort från dagen + svara på kommentarer osv imorgon efter jobbet.. Jobbar 10-19. God natt! Puss

Tisdag!



Gud klockan är 3 på natten och jag ska jobba imorn!!
MÅSTE.GÅ.OCH.LÄGGA.MIG!!! Men har suttit och gjort klart ännu en utbildning! Har suttit med den heela dagen!
Bara vart ute med hunden, gett Ludvig (kanin) mat, gjort mat till Kajsa (ödla) o fixat hos henne, gett katterna o hunden mat o vatten givetvis, haha, o diskat en diskmaskin. Just de, i pausen fixa jag så att texten under mina bilder på bloggen skulle bli bättre :) Nu- SOVA!

Dagens outfit (hemma):


Turkost linne med spets.
Svarta mjukisbyxor.


Halsband- Tingeling.


Tunnt armband- flera i ett, med turkosa pärlor.
Ring- stor ljusblå ros.


Skorna.


Kort från dagen:


Haha, han ligger alltid så med tassarna ;p


Sen ville inte han vara med på kort längre;p


Och kom och hälsade på mig vid datan istället;p


Sen bytte han o Wendela plats^^



Måndag!



Hej!
Idag har jag vart ledig, underbart! Sov ut och pallrade mig upp vid 9.30. Då blev det frukost samtidigt som jag satt med en av alla mina utbildningar. Är inte klar med dem än!!:o Betade iallafall av ännu en, som jag blev klar med runt ett.


Passade på att fixa naglarna när jag ändå bara satt framför datan:)

Då vart det fika-dags, valde kläder och klädde mig, gjorde mat till Kajsa (ödla), fixade luftfuktigheten och duschade henne.

Idag har jag på mig detta:
1). Observera att jag har gått i obekväma arbetsbyxor hela veckan, så längtade efter mjukisar!
2).
Ser ut som att jag har värsta öl-magen, haha. Men orkar faktiskt inte bry mig om att ta ett nytt ;p


Vit tunnt stickad t-shirt med tryck.
Grå mjukisbyxor.


Skorna.


Gick ut på långpromenad med hunden, och sen vid 16.30 åkte jag in till stan för lite ärenden. Hämtade upp mami och sis som sällskap<3 så åkte vi och tankade o handlade. Köpte hundmat, kattmat, o mat till mig o älsk.


Denna deo fick även följa med mig hem ;p

Väl klara följde jag med dem hem på fika. Och oj vad jag åt! Stekt potatis + korv, kräft-macka med majonnäs, jordgubbar o grädde, massvis med kakor o "bakelser".. MUMS!:
Väl hemma igen blev det en kort paus, och sen ställde jag mig o gjorde korvstroganoff till imorgon!:)
Sen blev det mat igen! Fattar inte, har ätit som en häst idag, har inget stopp!! Är fortfarande inte "mätt", utan känns som att all mat bara rinner rakt igenom, höhö.

Jaja. Blev lite kvällsmys genom att läsa favorit-bloggarna, och nu ska jag väl börja dra mig mot sängen eftersom vi ska åka om 6 timmar! Ska till Skövde imorn.. Älsklingen har tid för sin hand igen 7.30, och innan det ska vi förbi hans jobb osv. Gah, är verkligen inte trött, och det är såå varmt!! Sen blir jag på dåligt humör när jag vet att jag inte kommer få sova något i natt ;p
Jaja, hoppas ni har haft en bra start på veckan, så hörs vi imorgon igen!=) Puss babes<3 


Kort från dagen:


Sötnosen ligger ute på entre´n o sover^^ <3
(Ps, han sitter fast i långa longer-linor, så han kan gå fritt över hela gården, fast ändå inte springa ut i gatan osv=) ).


RSS 2.0