Kladd!


Fixat bland jackorna (Torsdag)!

Hallo!
Idag har jag fixat bland alla mina jackor som hängt/legat precis överallt och tagit plats;p

Såhär blev resultatet:


I ena hålan i väggen, precis utanför sovrummet.



Bakom hall-dörren på övervåningen. Ser inte ut att vara alls många jackor, men bara här är det 14 st exempelvis;) ( Det är ju 2 dubbelkrokar som ni ser, och på varje enstaka krok är det 3 jackor.. Dvs 4 krokar * 3 jackor = 12st, och sen är det 2 egengjorda krokar som jag spikade upp idag bakom dessa). Så nu hänger alla på sin plats, skönt!:)


Tror jag äger ca 43st jackor:) Jaja. Idag gjorde älsklingen sig illa så han fick åka till sjukhuset och sy:( <3 Jag lagade tacos till oss förrut, mums! Nu ska jag strax hänga upp tvätten.. Borde väl börja tänka på sängen snart också.. Klockan är redan 00.00:/ Hörs imorgon igen!:) Puss


"Långpromenad" på fåraberget med Lucifer, mami & sis + fika tillsammans (Onsdag)!

Hej!:)
Sådär, nu börjar jag blogga som vanligt igen!;D Lovar verkligen att ta en massa kort från min vardag härdanefter! Jag vill ju ha en blogg, för att kunna se tillbaka i den och minnas.. Och då är ju kort A & O;) Jaja.

Idag försov jag mig, igen! xC Så imorgon ska älsklingen väcka mig innan han åker till jobbet. Så får bli en snabb uppdate här, och sedan sängen! Hur som helst, vakna ca 10.30 xC Bloggade ikapp lite medans jag åt frukost.. Sen vart det dags för duschen.. Usch, klar skit sent jue xC Och då blev det till att fixa hos alla djuren + ränsa kattbaljan osv. Verkligen HATAR att komma igång så sent(!), så ringde mami och bestämmde med henne(a). Blev att jag och Lucifer tog min bil in till stan, (den funkar nu!:D Men är i skit-dåligt skick, så vågar bara åka jättekorta sträckor me den, som typ LÄNGST till stan, hehe). Väl framme var älsklingen där också!:D <3 Så vi fikade tillsammans (mys, gör en direkt på bättre humör! Och äta var man ju ändå tvungen att göra!). Efteråt följde mamma och syster med ut och gick en långpromenad med Lucifer!:D:D (Obeskrivligt skönt att få sällskap när man är på dåligt humör, men ändå måste ut på långpromenad med hunden!<3 ). Detta gjorde verkligen min dag(!), och jag kunde åka hem med nya krafter och energi!:D Hängde faktiskt upp och vek in alla jädrans kläder när jag kom hem;D Såå Gööött att ha de gjort x) + Lagade middag. Dock hade vi verkligen inget hemma, och hade ju inte planerat något.. Så fick bli nudlar och korv, haha. Nu ska jag lägga mig "i tid", också SKA jag upp i tid imorgon och få lite gjort!:D Vad det blir återstår dock att se imorgon! Tänkte bara ladda lite kort från dagen;) Dock blev det inget på mig där man ser annsiktet, för var ofixad och såg ut som hej kom och hjälp mig xC Men ska bli bättre på att ta kort iallafall i framtiden:) 



Lucifer bara rusade i, haha.



En glad vovve i vattnet^^



Hoppar i efter en pinne som jag kastade, haha.



Hämtad^^ Dock var det inte djupt som ni kanske ser, haha, så han fick tyvär inte simma, vilket han nog tyckte var tråkigt, hehe.



En glad vovve när han får vara intill vatten^^ <3


Sen dog kameran;p Men ska börja ha med mig extra-batterin när jag är ute:) Nepp, nu sängen som sagt. Så vi får höras mer imorgon igen!:) God natt!<3 

Dagens outfit (Tisdag)!


Ljusrosa urringad topp med vitt mönster (mamis gamla).
Svart kort volang-kjol.
Rosa ballerina.

Tisdag!

Försov mig till 11.00 xC
Åt frukost i solen.
Solade medans jag vilade magen. Dock var det lite molnigt idag:/ Men solade ändå.. Bättre än inget alls(?);p Hehe. Läste "Julia- Sommar" medans(a), haha. Gick in strax efter ett..
Satte igång en diskmaskin och en tvättmaskin. Fixade hos alla djuren och gav dem mat.
Diskade upp allt som inte tål maskin + torkade alla bänkar, spisen osv.
Sen städade jag lite. Hann köksbänken under köksfönstret + nästan hela köksbordet.

Tog tag i Lucifers alla koppel/halsbad och alla mina reflexer.. Har fått en "häst-hängare" utav älsklingens mamma för länge sedan.. Så den satte jag upp idag + lade till några krokar till dem:)


Såhär blev resultatet:



Häst-kroken:)



Koppel, halsband och reflexer. Äntligen hänger dem upphängda (istället för att ligga och trassla ihop sig i en låda eller dylikt). Ordning och reda<3 ^^



På högersidan av köksdörren! Ursäkta trappan.. Den ska målas om!


Hängde upp/vikte in den torra nytvättade tvätten och hängde upp den nya maskinen på tork. Till middag blev det bara något snabbt och enkelt.. Snabbmakaroner & köttbullar(a).


Jaa, det var väl min dag;p Hann inte med alls mycket för att jag kom upp så sent:( Men men.
Förresten.. Fick min försenade födelsedagspresent utav Lollo för någon dag sedan.. Världens bästa! Kolla^^ :






Ett fint ganska stort silver-hjärta, som det står Bästa Vänner i ^^ <3<3<3


Nej nu måste jag dra. Hörs senare! Puss


Silverfallen med Älsklingen, Lucifer, Markus, Emilia, Andreas, Malin, Johan & Emma + PåskMiddag hos min familj (Måndag)!


(Googlad bild).


Idag var Jag, Älsklingen, Lucifer (min hund), Markus, Emilia, Andreas, Malin, Johan och Emma Silverfallen:)
Såå vackert och självklart hade jag glömt kameran! (Men ni vet ju vad jag skrivit om det.. Från och med onsdag är det vanlig uppdate som gäller, och då kommer jag även skärpa mig med kameran! Den ska med överallt från och med nu!;D ). Vi gick en runda i naturreservatet. Vet inte hur långt det var, men började gå ungefär vid 14.30 och var tillbaka vid 17.30(?). Gud så skönt det var!=) <3





Direkt efteråt åkte vi hem till min familj för påsk-middag, mums! Efterrätt också fick vi leta påskägg^^ Bästa avslutet på en toppendag/helg! Puss

Gekås/Ullared med Lollo & Carro (Söndag)!


Som skrivet i förra inlägget var jag dålig, och inte tog några kort då jag var med Lollo & Carro:( Men LOVAR verkligen skärpning nu som sagt, och såfort jag har uppdaterat ikapp påsken, och uppar som vanligt igen- utlovas kort i massor! Sålänge får ni ett gamalt kort på oss 3,- Lollo längst upp, jag o Carro<3


Gekås/Ullared hela dagen. Kort på min shopping kommer!:)

Sen på kvällen "firade" jag o Carro in "sommaren" som verkligen kommit nu!:D Det är iallafall sommar för mig, när man kan gå omkring i korta kjolar o linnen utan att frysa det minsta, ligga och steka på en filt där det inte ens är lä osv. Kommer inte dröja länge innan första doppen också!:D (Bara vi får behålla detta väder!!).

Hur som helst så gick vi till Willys och köpte glass, och sen satte oss ute och bara njöt i kvällssolen^^ Underbart!<3






Får bli en oldie på Carro och mig också då;) <3


Tack för en underbar dag tjejer<3
Måste ses snart igen!!

Övernattning i stan med Lollo & Carro (Lördag)!


Jag skämms, jag tog inga kort denna dagen heller.. Men jag LOVAR verkligen att bättra mig med kort från dagen härdanefter! Så länge får ni nöja er med ett gamalt kort på mig och Lollo^^ <3


På eftermiddagen kom Lollo till mig!:) Senare på kvällen begav vi oss in till stan. Strax efter tolv kom även Carro:) Vid 00.30 blev det sängen. Kul när klockan ringer ca 4.00 ( = 3,5 timmas sömn ) ;p . Sen köra bil + gå hela tiden från dess till kvällen igen, hehe. Men det är såå värt det! ( ULLARED/GEKÅS<3 ).  

Grillkväll med Jonas, Rasmus, Andreas, Markus, Johan & Älsklingen hemma hos oss (Fredag)!



På kvällen kom Jonas, Rasmus, Andreas, Markus och Johan hem till mig och älsklingen på grill-kväll(: Mys!


Känner mig dålig som inte tog några kort:( SKÄRPNING SKÄRPNING!


Var med och påverka!



Eftersom min blogg är ny (knappt en månad?), vill jag gärna veta lite vad just DU vill läsa om här i min blogg!
Så när du ser detta, skriv en kommentar om vad du vill att jag ska göra ett/flera inlägg om, också kommer det att dyka upp här inom kort!;)

Det kan även bara vara en fråga som ni vill att jag ska svara på, något ni vill ha tips om, något ni vill att jag ska visa, något ni vill att jag ska börja med här i bloggen osv!
Så passa på nu!
Självklart går det även bra att vara anonym om du vill, men roligast är ju om jag även får besöka just din blogg;) 

JAG VÄNTAR MED ATT ACCEPTERA ALLA KOMMENTARER TILL ETT VISST TILLFÄLLE, DÄRAV KOMMER DET STÅ "NOLL"/ENDAST KOMMENTARER SOM INTE HÖR TILL ÄMNET ETT TAG! MEN KOMMENTERA PÅ BARA!:D

Storstädat storarummet & köket- Torsdag!



Hej!
Usch, trött, så orkar egentligen inte blogga;p Men gör de ändå, för vet att jag kommer att ångra mig senare om jag skippar!(a). Idag har jag iallafall hållt igång konstant! Gjorde klart hela storarummet, så nu är det helt städat, rent och fräscht!<3
Så tänkte faktiskt att jag skulle bjuda på lite "hemma hos Zandra-kort";)
Men så idag kör vi storarummet.

Vårat storarum:


Från dörren. Såhär ser även vårat nya glasbord ut, för er som varit nyfikna!:)



Såhär ser det ut med älsklingens nya tavla, som han fick i födelsedagspresent! (Också för er som var nyfikna på det). Plus att ni ser glasbordet på närmare håll:)



Hörna ett. Vet att det är rörigt bland alla papper(a), men dem ska upp så småningom, till vårat kontor som ska bli på övervåningen (där skrivbordet är nu). (För er som aldrig varit hemma hos mig, eller inte vet hur det ser ut nu, så kommer kort när det väl är dags att ta tag i det). 


 
Andra hörnan. Den tavlan med bilar, lyser skit-coolt när det är mörkt!:)



Fönstret. Dock ska det upp gardiner! Men tänkte vänta med det tills imorn, eftersom vi ändå ska putsa fönstrerna då;)



Väggen där vi har tv:n:)


Så så ser det ut i vårat storarum;) Nästa gång blir det något annat från vårat hem:)
Egentligen var jag helst slut redan då, men ingen vila här inte, för som skrivet innan ska älsklingen ha massa kompisar här imorgon kväll, så bara att fortsätta med köket! Pust.. Men gud så skönt att ha båda gjort sen!!:)
Dock kommer bilder på vårat kök inte idag, så då har ni något mer att se fram emot;p Hihi.
Hur som helst, dammsög och torkade golven, satte igång en diskmaskin och diskade upp allt som inte tål maskin + sopor. Torkade alla bänkar + spisen. Städade hela bänken under köksfönstret + fönsterbrädan där (dammade den + la på en ny duk + påskpyntade lite). Där tog jag dock faktiskt ett kort, så det kan ni få se hur det blev;)



Ser ni förresten att båda mina blommor har fått knopp (Inringade)!:D Även här ska det upp gardiner imorn'



Påskpynt^^


Städade av köksbordet (Brukar alltid vara högar av saker där, men nu ska det bli skärpning på det!).
Har lagt på en stor påsk-duk + pyntat där med,  så det kommer ni nog få se kort på snart också!
Äntligen slängt ut den stora vita byttan som stod bakom köksbordet också (full med djurmat och trasiga saker osv, hehe). Skönt! Ja, har hunnit med så det ser städat ut och är fräscht på nerevåningen nu. Det som är kvar (som är synligt alltså- inte lådor/skåp osv) är: bänken närmast storarummet, hyllan ovanför den bänken, alla skor och jackor i hallen (ska upp och in i min jack-garderob + skohyllor!). Märks helt enkelt om jag tar det imorn.

Var ju meningen att jag skulle till Carro nu på kvällen, för att sova över innan Ullared imorn.. Men vid 22.30 ändrade vi oss pga olika omständigheter.. Så nu ska jag, hon och Lollo åka på söndag istället!:) <3<3<3
Men hann både duscha, fixa mig, packa osv (i "onödan", hehe). Jaja.
Men detta blir bättre!:)

Men så nu är jag hemma imorn, och hinner fixa ytterligare lite innan allt folket kommer vid sex.. Då kanske jag äntligen hinner sitta med lite tävlingar;D För vill ändå inte se på bil-filmer med massa killar;p hehe. Jaja, nu ska jag lägga mig! Riktigt stolt över mig själv idag, underbart! Hörs imorn igen! Pussen

Förresten, bakade ju chokladbollar idag också(a). Och som vanligt åt jag upp nästan hela satsen själv(a). Men GOTT var det!(a) :9



Dagens outfit- Onsdag!


Ja dagens outfit var väl inte så mycket att hurra över, hehe. Myskläder var det här:


 
(Ursäkta rutan, men min arm såg helt vriden ut, hehe).


Svart tunn långärmad tröja (fått av Jonna).
Vita mjukisbyxor med resår nedtill.



Skorna.

Onsdag!



Hej bloggen!:)
Gud vad slut i benen jag var imorse från igår;p Helt död, så kom verkligen inte upp imorse, utan sov till 9(a). Fast det spelar ju egentligen ingen roll att jag sover länge på mornarna, för är ju uppe skiit sent på nätterna, så får ju ingen sömn ändå! Jaja.
Upp iallafall för frukost. Kollade 2 tävlingar samtidigt. Inte så mycket, men den ena tog sin tid! Har maassor att gå igenom, och missat maassor också!:'( Jaja, inget jag kan göra åt saken, för hemmet är viktigare! Men hoppas på att få lite tid, att sitta en stund, snarast! 
Sen tog jag tag i dagen på direkten. Klädde bara på mig och fräschade till mig. Idag var det i första hand storarummet som stod på schemat! Dammigt, stökigt och äckligt där innne xC

Började med att våttorka fönsterbrädan (måste hinna putsa rutorna innan fredag också!), och våttorkade hela bokhylla nummer 1. Låg en hel hög med nya tidningar där, som jag ställde in i respektive tidningsställ och i nummerordning. Dammsög och torkade golven (dock blev jag inte klar med hela golvet. Massa saker ivägen i andra änden, som måste bort innan jag kan komma åt, så får fortsätta imorgon igen).
Så vart det dags för fika.. Då kom mamma och lillasyster hit och "överraskade" med smörgåstårta och semlaMUMS!:9 Vet att jag skulle börja bli nyttig, men detta kunde jag ju bara inte motstå(a), hehe.

Underbart väder, underbart sällskap, djuren ute osv<3


Lillasyster och Miley:)





Miley<3



Mamma i solstolen och Lucifer under bordet<3



Alla "kompost-högar" som ni ser i bakgrunden förresten, körde älsklingen och hans pappa bort idag, så nu är det helt rent och fräscht där!:D


 
Yummi:9


Sen följde dem även med mig och Lucifer på en liten promenad:) Tack!<3 Då passade jag på att ta med sopor!;) Skönt!
Väl hemma igen fortsatte jag med städningen i storarummet.
Våttorkade tv:n och tv-bänken + la på ny duk och påskpyntade lite:)



Våran tv-bänk:)


Flyttade upp korg-fotöljen (ska ha den i mitt egna rum).
Flyttade ut Ludvig (kanin) till altanen. Där han kommer få stå från och med nu, så slipper vi ha han i storarummet luktandes!;p Våttorkade bokhylla nummer 2 och började städa lite i den hörnan.. Dock får jag fortsätta imorgon igen! Vattnade blommorna och gick kvällsrundan med hunden. Blev en lång en idag, för så underbart ute!<3

Just det, har ju plockat påsk-ris och pyntat det med fjädrar, som älsklingen köpte med sig hem idag:D Ställde det vid dörren in till altanen på framsidan. Kortet blev dock ganska mörkt, för tog det när vi var ute på kvällsrundan'



Ser ni mitt fina påsk-ris?^^


Nej nu har jag precis ätit kvällsmat, och ska dra mig mot sängen så jag orkar upp för morgondagen!
Fullt upp framöver.. På fredag kanske jag ska till Ullared;D Var meningen att jag, Lollo, Carro och Evve skulle åka. Men nu ser det bara ut som att det blir jag och Carro, för dagarna gick inte ihop för oss alla..
Och då blir det väl eventuellt övernattning kvällen innan (imorgon då alltså). Aa, såå mycket att göra innan!! För på fredag kväll ska älsklingen ha massa kompisar här, dem ska grilla och kolla film och så.. Och då vill man ju lixom inte ha värsta svinstian! Och sen på lördag åker älsklingen till Elmia.. Och på söndagen är vi bortbjudna på påskmiddag till min familj.. Och på måndag är det tonår.. Aa, hur ska jag hinna allt?! GOD NATT!
  

Tisdag!



Hej bloggen!:)
Gud är såå trött! Så får bli ett snabbt inlägg nu och sen sängen!
Kom inte isäng fören halv två igår, så idag klev jag upp strax innan 10. Imorgon är det dock skärpning vad det gäller uppstigning igen, så då blir det 7 som "alltid"!
Kollade igenom lite avslutade tävlingar till frukosten. Dock hann jag inte med alla, så får fortsätta senare under dagen igen! Efter ca 1-1,5 timma begav jag mig ut och sprang! Nytt liv som jag skrev igår ( ;p ), så då börjar vi även trycka in träning nu! Gud, har inte tränat på ett år typ.. Och då tränade jag väl bara någon enstaka gång, innan det bara rann ut i sanden.. Men nu j*vlar ska jag ta tag it igen! Dock är det väl försent, så kommer la se ut som en flodhäst varken jag vill eller inte till sommarn men, buhu xC Jaja.



Vanessa Hudgens ute och springer.


Väl hemma igen satte jag direkt igång med styrke-träningen.. Dock ska jag i fortsättningen inte köra dessa 2 pass på raken, för man blir så jädrans trött av att springa 0,5-1 mil, så då orkar man inte prestera lika bra, om man kör ett till pass direkt efteråt! Så därför ska jag försöka springa på förmiddagen och styrketräna på kvällen! Pust, men det måste göras!

Så vart klockan 14.30 och det var mat-dags. Lever i vanliga fall på mackor- 365 dagar om året. Men idag gör jag en avvikelse och lagar gröt, kors i taket! Men nu ska jag bli fit(!), haha.

Efter maten vart det dags för dusch och storrengöring! Sen klä på sig för dagen klockan 17.30, hehe. Känns ju nödvändigt att stå och välja kläder för den ynka tid som var kvar utav dagen, men men;p (Laddar troligtvis dagens outfit i morgon!- Föör trött nu!).

Höll på att svimma typ, eftersom jag började träna och hålla igång vid 12, och nu var klockan sex.. Men då vart det dags för en långpromenad med hunden! Aaa.. , haha. Var borta i typ 1,5 timma i "rask takt"..
Väl hemma igen blev det till att ställa sig och laga middag.. Som tur var var älsklingen hemma och hjälpte till<3
Blev panerad fisk med potatis(pulver)mos och remoladsås, mums! Kollade klart dem sista avslutade tävlingarna, och sedan blev det till att sätta igång en diskmaskin och ge sig ut och rasta hunden en sista gång innan kvällen! Nu är klockan över elva, och jag ska som skrivet innan upp 7, och är galet trött, så nu blir det sängen!! Känns sjukt jobbigt att borsta tänderna, fixa kväll hos Kajsa osv, vill bara lägga mig!! Men gud så skönt när det är klart!;) Hörs imorn babes<3  

Dagens outfit- Måndag!



Svart/vitt-randigt spagetti-linne med hög rygg.
Mörkblå stuprörsjeans med hög midja.
Svart lång kofta över.
Svart/vita skor.

Måndag!



Ny vecka- nytt liv!;) Hehe.
Älskar verkligen måndagar (gäller ej när man går i skolan/jobbar!), för känns alltid som en ny-start!(: 
Ny vecka- nya tag helt enkelt!(:
Jaja.

Idag försov jag mig lite(a)- till 9. Upp, så blev det frukost och kika lite nya tävlingar samtidigt:)
Pallra mig upp för att klä på mig och göra mig iordning för dagen vid ca 12.. (Uppdaterar dagens outfit strax!). Sen vid 13.00 blev det till att ge sig ut på en långpromenad med hunden. Gud vilket sommar-väder vi fått idag eller!:o Helt sjukt! Kom iallafall hem vid 2-tiden då det blev fika-time. Sen satte jag igång en diskmaskin och diskade upp allt som inte tål maskin + sopor och torkade bänkar/bord. Satte igång en tvättmaskin och sedan gick jag ut i det fina vädret och kollade dagens post + reklam där, skönt! Dock var det kvällssol då jag kom ut, men det var sjukt varmt ändå!:o Vid 18.30 kom älsklingen hem, och då var även jag klar med all post. Han skulle dock iväg igen på direkten, för det vankades maskerad på tonår, hehe. Han skulle vara utklädd till påsk-kärring, hahaha, tönt! Jaja, så jag fick hjälpa honom att leta kläder i MIN garderob, och sminka honom, haha.


Innan kjolen, förklädet och sjalen över huvudet åkte på, haha. <3


Så fort han gått, satte jag mig här och kikade dagens bloggar. Sen fastnade jag här och sökte efter nya bloggar att börja följa..  F*n, inte klar fören 00.00 xC Jaja, nu bloggar jag själv, men ska börja dra mig mot sängen strax.. Imorgon blir det skärpning, och vi tar nya tag!:) God natt! Puss

Jobb & Filmkväll- Lördag!



Idag har jag jobbat på älsklingens företag hela dagen!:) Vi har byggt en friggebod en skolgård:)
Var meningen att vi skulle gå ut ikväll.. Men eftersom vi var hemma så sent, och vart skit-trötta (vi sov 6 timmar inatt), så hyrde vi film istället och myste ner oss i soffan med chips och dricka^^ <3
Blev nyaste Harry Potter filmen:)



Båda stupade i säng vid 22.30, för att orka upp och jobba morgonen därpå igen;p Hörs då!:) Puss

Filmkväll med älsklingen, Johan A, Hansson & Markus- Fredag!



Hej!:)
Hinner inte uppdatera om dagen (ska dock bli skärpning med det framöver, lovar!).
Kvällen tillbringades iallafall i stan hemma hos Markus med älskling, Johan A och Hansson:)
Vi kikade på To fast to furious- tokyo drift;p



Lovar att bli bättre på: kort från dagen, dagens outfit osv! Puss, hörs lite senare!


Städat i hallen på övervåningen (Tisdag)!



Hej!:)
Så vart det tisdag! Riktigt effektiv dag, och såhär har den sett ut:
Upp strax efter 7.30. Frukost + kollade lite tävlingar medans, tror jag, haha, kommer inte ihåg(a).
Hur som, Lucifer fick vara ute själv i trädgården medans, i ca en 1,5 timma, sen släppte jag in han för sin frukost, och gick själv upp för att sätta igång dagen med en gång! Hade nämligen bestämt mig för att ta hallen på övervåningen idag, för den gav mig ångest, hehe, så lika bra att ta den med en gång så den blev gjord!
Ni kanske förstår mig om jag visar före-bilderna(a)


Före:




Sjuukt stökigt och äckligt!! xC Men nu ska det verkligen bli ändring på det! Mitt nya liv har börjat(a), haha! *SANT!*


städade tills det var klart helt enkelt! Dock har jag skrivbordet, de 2 byråarna och hyllan kvar innan jag är helt klar med hallen! Men jag är mer än nöjd med detta just nu:


Efter:


När man kommer ut från sovrummet.




Andra delen av hallen- från toan.




Mitten.



Passade även på att renbädda, fräsht!:)

Nå, vad tycks?(a), tihi.

Som belöning till mig själv för att jag vart så duktig, bakade jag chokladbollar^^ Mums!



Seen vart det typ dags att laga middag. Kokade spagetti, också hällde jag över curry-såsen som vart över från gårdagens middag som "pasta-sås", och det var verkligen jätte-smarrigt!:) Sen stekte jag bara lite köttbullar till de.
Satte igång en diskmaskin och gick sedan ut på en långprommenad med hunden.
Väl hemma vid åtta igen tog jag kväll och satte mig här:) Har kollat in lite tävlingar, kikat lite bloggar, och nu bloggar jag själv. Kommer väl sitta här en stund till iallafall innan jag går och lägger mig.
Gick inte så bra med mitt tv-tittande idag, f*n, haha. Hoppas det inte var något bra ändå då(a). Får hoppas jag tittar imorn igen(!), för måste bli bättre! Höhö. Jaja, hoppas morgondagen blir lika effektiv!:) Hörs då! Puss

Kort från dagen:


Lucifers huvud burrar alltid upp sig så när han bli fuktig (regnade ju ute). Blir en riktig liten nallebjörn då^^ <3




En blöt vovve!
Han får ligga på en handduk i hallen tills han torkat^^

Dagens outfit (Måndag)!


Grå tunn långärmad tröja med Musse Pigg.
Slappa mörka baggy-jeans.

Utomhus:
Svart dun-väst.
Svarta tygskor i bred modell.

Måndag!



Ny vecka med nya tag!:)
Hoppas er vecka har startat bra?
Min har startat helt ok! Såhär har min måndag sett ut:

Upp
strax innan 7.30 och hoppa direkt ner i duschen. Klar med allt strax innan 9, och då blev det frulle + släppa ut Lucifer. Kollade lite tävlingar medans. Upp för att välja kläder och fixa mig för dagen. Blev till att noppa ögonbrynen också;p Och sen ut med hunden på långpromenad. Hemma vid 13.00!! (Och nej, vi tog inte en så lång promenad, utan det var allting innan som tog tid(a)). xC Då blev det fika och kika på veckans reklam som kom idag. Inget kul, förrutom att jag skulle vilja ha några fina påskliljor att ställa på borden här hemma, + påskris med fjädrar^^

Har ni påskpyntat hemma hos er än?!:) 

Efter det var det dags att planera inför middagen, och messa köplista till älsklingen. Satte igång en diskmaskin och diskade upp allt övrigt + torkade bänk och spis. Vattnade blommorna och började sedan med middagen. Älsklingen köpte hem en färdig-grillad varm mumsig kyckling, så kokade jag ris och gjorde curry-sås till, mums!:)


Glömde ju ta kort på dagens middag, så fick bli en från google.


Kollade tv-bilagan, för nu jädrar ska jag börja se på tv(!), haha. Har aldrig sett på tv i hela mitt liv typ, så det är väl på tiden att jag börjar nu då!;) Haha.
Idag blev det iallafall:


Mamma byter bo:)
Dagens avsnitt: En Stockholms-mamma bytte plats med en bond-mamma;) Jag gillar att se hur andra har det hemma hos sig^^ Betyg på dagens avsnitt: 7 av 10.


Och direkt efter det började:


En unge i minuten.
Dagens avsnitt: Har hört att detta program ska vara så bra.. Kanske måste man ha följt serien från början, blivit förälder själv, eller så var det bara ett tråkigt avsnitt? Haha. Visst det är väl ett bra program så man får se hur det går till, men personerna i dagens avsnitt var enormt dryga tyckte jag;p Eller EN av dem rättare sagt(a). Så följde bara den ena, sen bytte älsklingen kanal när han kom hem från tonår vid 21.45, men det gjorde ju knappast något, hehe. Får se om nästa avsnitt är bättre(a).

Ni som följt programmet, har dem andra avsnitten varit bättre?
och glöm inte svara på frågan:
"Har ni påskpyntat hemma ännu"?(a).
:)

Puss, hörs lite senare<3

Söndag!



Kollat igenom avslutade tävlingar idag, äntligen!
Jäädrans vilken tid det tog, men nu är det klart iaf, skönt!
Ska inte dra ut på det så nästa gång, utan gå igenom var 3:e dag!
Tog en "paus" vid 16.00 och körde ett rejjs i hemmet:
Städade Ludvigs (kanin) bur.
Dammsög hela nerevåningen
, såå skönt att ha dessa 2 saker gjorda imorn nu!!
Har det jag gör ändå så att säga, hehe.
Har även diskat och torkat av bänkar. (Dock ser det precis lika grisigt ut nu igenxC ).
Jaja, får ta det imorn!
Nu på kvällen har jag kollat lite nya tävlingar, fixat dagens GB och nu bloggat.
Ska upp 7 imorn och klockan är redan 01.00 snart, så nu får jag springa till sängen som vanligt, suck.
Men vi hörs imorn igen, och då det är ny vecka med nya tag som gäller!:D God natt!

Grillning & Städning i trädgården (Lördag)!

Igår (lördag) kom min familj hit, och vi invigde årets första grillning, mys!:)


Älsklingen & pappa fixar med grillen + mamma & Lucifer.



Älsklingen, (lillasyster i knät) & pappa sitter och njuter i solväggen^^


När jag ändå hade sällskap passade jag på att städa "lite" i trädgården!^^ Krattade upp alla jädrans löv & mosade äpplen, som legat alldeles, alldeles för länge!!
Efter en dags krattande, när man var färdig, känndes de som man flög fram av lätthet, sjukt underbart, haha.
Fick även hjälp och sällskap utav mamma, vilket gjorde allt så sjukt mycket lättare och roligare!! Så tusen tack!!<3 Pappa och älsklingen började sätta upp staket:D Så nu är det inte mycket kvar, tills vi kan släppa ut Lucifer, så han får springa fritt ute!!:D Mamma hjälpte även oss att beskära hallonbuskarna, så nu är det klart också!:D <3

Såhär fint blev det efter beskärningen och krattningen:




(Dock ska inte det trasiga staket stå lutat mot häcken).
Kolla, inte ett löv eller äpple så långt ögat kan nå!! xD



Blir endel att köra iväg till "komposten";D Ursäkta de inringade traktor-släpet, men det syntes inte för ljuset när kortet var mindre, därför. De som ligger på marken fick inte plats;p Var ju endel att kratta upp från våran gräsmatta;p Men nu är det klart och fräscht!:D


Gratis Milda-produkt!




Vill du ha en gratis milda-produkt?

Tryck   HÄR   och fyll i ditt namn och mobilnummer, så får du en kupong på SMS att visa upp i kassan:)

Lucifer!

Är många som är nyfikna på hur min hund Lucifer ser ut:)
Då min blogg är ny, har jag ju inte hunnit ladda några kort alls på honom ännu faktiskt, så tänkte att jag kan ju göra ett litet inlägg:)
Jag börjar från det att han var bebis, till nu då han är 9 månader.
Han är en blandras mellan: newfoundland, pyreneer, landseer och estrella mountain dog:)


Såhär liten var han när han flyttade hemmifrån^^ <3 :


 

Ca 3 månader:




Ca 5 månader:




En osminkad Zandra, men bjuder på den;p



Julaftons kväll:)



7 månader:








8 månader:




^^ Han och Miley sitter och kikar ut genom fönstret^^ Sötnosar!<3


För en vecka sedan (filmkväll) 9 månader:


Hahaha, fulaste "familje-fotot" ever. Alla ser helt mongo ut, hahaha<3 Hur som helst sitter vi och tittar på film^^


Som sagt är han bara nyss fyllda 9 månader ännu (blev det i veckan), så långt ifrån helt färdigvuxen. Alla raserna han har i sig ligger på ca 80cm i mankhöjd, och han är endast "ynka" 60;p Så fler kort kommer ju givetvis komma upp i framtiden då han är ännu lite större;) <3  



Marknad- Torsdag!



Hej bloggen!
Nu är jag hemma, efter en dag i stan bland annat:)
Har blivit ännu sjukare nu förresten!xC Inte nog med halsen, nu har jag fått en sjukt jobbig hosta också! Ni vet såndär som gör att man ligger vaken hela nätterna och bara hostar- för man får inte stopp på den! Också känns det som att man hostar upp hela halsen! Också gör den (halsen) sjuukt ont och irriterar konstant! Buhu! Har varken tid eller ork att vara sjuk nu!!



Kanske dumt att ge sig ut på marknad (i storm!) och shoppa en heldag då.. Men kunde inte låta bli! Blir deprimerad av att bara gå hemma utan att få något gjort (för kroppen orkar helt enkelt inte lika mkt som i friskt tillstånd)! Klarar inte av att bara sätta igång en film en vanlig vardag, eller ligga kvar i sängen och läsa.. Nej, jag måste vara effektiv. Jämt! Är man ute känns det mer som att det inte gör något att det inte blir något gjort, för man "var ju ute", haha. Och sen är det skönt att komma bort lite, och det är sjukt vad bra man mår utav att shoppa!xD Haha.
Men det är sjukt vad dåligt jag mår nu xC Kan inte äta någonting för irriterar så i halsen, så får inte ner det utan att jag hostar så det flyger ut igen. Sprutade te´ över hela datan förrut, för får inte ner det också hostar jag! Jaja, gud vad jag tjatar och tycker synd om mig själv nu, haha. Nu över till dagen istället^^

Upp nio. Gjorde iordning frukost och satte mig här för att läsa lite bloggar. Följer föör många nu igen, så blir till att ränsa fler! Tar alldeles för lång tid att läsa alla! Sen messa jag med mamma samtidigt, och det var då jag fick reda på att det var marken.. Så bestämde vi att vi skulle dit iallafall, så då vart det bara till att börja fixa sig snabb som attan- stress! Valde kläder, sminka mig och fixa håret. Dock dog kameran precis när jag skulle ta en dagens, suck. Fixade allt med Lucifer och sen ut. Då var klockan två, hehe.

Vrål-hungrig var jag med(!), eftersom jag inte hunnit äta när jag skulle.. Men som tur var hade jag en syster som var precis lika hungrig/törstig hon, så det blev donken!:D Köpte med mig största målet med chicken mc nuggets, pommes osv, åt upp allt men var fortfarande hungrig typ, haha, mums!:9 Förresten var mamma världens bästa som vanligt, och jag fick med mig detta hem idag:D


En lila (ser dock blå ut på kortet, men det är den inte;p ) ur-mysig jacka med flees innuti<3



En vit väst:) Perfekt nu när det börjar bli lite varmare ute, men ändå är för kallt för bara tröja!


Sen hade hon lånat dvd-boxen (1:a säsongen) Solsidan utav sin chef :D Så den ska jag tvinga älsklingen att se på i helgen med mig^^



Efter maten (vi åt hemma hos dem) åkte vi och hämtade ut ett paket till mig;) Där i fanns detta:


Min dansmatta;)


Ska försöka prova den snarast!;)

Sen vidare ner mot marknaden som skrivet:) Där fick jag denna ur-läckra keps!!:D:D


Kommer användas flitigt i sommar, till dåliga hårdagar osv!!:D Endast 70:- (Kosta 100:- på andra stånd, hehe). Tusen tack världens bästa mamma!<3


Följde med hem och fikade hos dem sen också:) Blev munkar från marknaden^^
Sen kom älsklingen och hämtade mig vid sju efter att han vart i Skövde, och nu sitter jag här som sagt och har sviin-ont och hostar som jag vet inte vad! :'( Undra hur det kommer gå i natt. Vill inte ens tänka på det.. Hoppas ni mår bättre, hörs imorn, puss!

Onsdag!



Hej bloggen!
Idag har vart en riktigt bra dag, trots att jag är sjuk (har ingen röst. alls). Har haft problem med lite saker tidigare, men som nu förhoppningsvis har fallit på plats!:) Min dag har iallafall sett ut såhär:

Sov ut till 10 (eftersom jag är sjuk, tillät jag mig att sova lite längre, tihi. Men imorn är det upp med tuppen igen, hur jag än mår!). Släppte ut Lucifer och fixade frukost. Kollade lite tävlingar medans. Skar upp grönsaker/frukt till Kajsa, gav henne nytt vatten, fixade luftfuktigheten & tände uv-ljuset. Sen blev det till att sätta igång en tvättmaskin och ge sig ut på långpromenad med hunden. Väl hemma vid 14.30 igen blev det fika, och sedan tog jag tag i alla mina skor (som låg precis överallt!(a) hehe).

FÖRE:


Skohög 1.


Skohög 2.


Skohög 3.

Och nu undrar ni säkert hur det har kunnat bli såhär, haha. Men sanningen är väl den att jag helt enkelt använt ett par skor, och sen struntat i att ställa tillbaka dem! Så tillslut blir det högar av skor, hehe. 
Men nu har jag iallafall städat iordning på alla, så ska försöka ställa tillbaka dagens skor varje kväll från och med nu!:)

Efter:





Fint va?^^

Väl klar med alla skorna vid sju, blev det till att laga middag. Eftersom jag är sjuk orkar jag inte laga något egentligen, så slängde bara ihop lite nudlar och wokade grönsaker. Efter det tog jag tag i disken direkt, torkade alla bänkar/spisen osv. Sen ut på kvälls-promenad med Lucifer. Väl inne igen hängde jag upp & vek in all nytvättad torr tvätt, och hängde upp den nya blöta! Gjorde iordning mig för kvällen (hoppa i pyjamasen & hängde tillbaka dagens kläder, duktigt!^^ ). Även kläderna har nämligen sett ut som skorna senast igår!:



Det var det jag ägnade tisdagen åt;p
Men nu när även dem är iordning, prydligt upphängda/invikta, SKA jag hänga tillbaka dagens kläder VARJE kväll, och hänga upp/vika in tvätten så fort den torkat!(a). Önska mig lycka till!^^

Har även bäddat dubbelsängen och nu bloggar jag;) Hehe. Ska väl lägga mig strax eftersom jag ska upp 07.00 imorn och klockan redan är tjugo i tolv. Men först lite kvällsmys & fix! 
Imorgon kör vi nya tag igen!;) Här ska bli ordning & reda!!(a). God natt! Hörs imorn! Puss

Nu har jag skaffat bloglovin, så följ mig!:)

Följ min blogg med bloglovin

Vilken hårfärg är du menad att ha?!

 
Min åsikt om kortet till höger: Det är inte värre än att visa sig i bikini UTE på sommaren!

TEST/LISTA:

Du cyklar till skolan, du ramlar och känner en smärta i benet, det blöder fan förfullt, vad gör du?a) Äsch, skit i det. Vill inte komma försent till skolan. Det kan inte bli värre än såhär.
(Zandra: Inte för att jag skulle brytt mig om jag blev sen till skolan eller inte, men alla svaren var ju helt dumma, och måste ju välja någon, så då blev det denna pga: äsch, skit i det!;p Hehe. Gör sånt hela tiden, haha).
b) Sitter och tittar på såret en stund och kommer på hur fin färgen röd egentligen är.
c) Usch, cyklar till skolan i fullfart för att få ett plåster.
d) Åh neej, gråter som en hungrig bebis för att du fick en stor blodfläck på dina favvo jeans.


Du sitter i korridoren i skolan och lyssnar på din mp3, plötsligt kommer en stöddig kille fram och säger: va äre för skitmusik du lyssnar på?" du säger?

a) En orkester som spelar Metallica låtar på kontrabas din jävel.
b) Red stars med the birthday massacre *BlinkBlink*
c) Om du tycker att det är skitmusik, varför slösar du din tid att lyssna?
d) Har du aldrig hört talas om Rihanna eller vad?


Du är 10 minuter försenad till en lektion, Du kommer in i klassrummet och du gör vadå?

a) du mumlar förlåt för att jag är sen och sätter dig tyst och börjar lyssna.
(Zandra: Se svaret nedan).
b) Du går fram till läraren och säger till henne att du var tvungen att fixa till håret lite innan lektionen.
c) Hittar på nån historia som då syftade på att några höll för dörren till korridoren, fast det var ju inte riktigt sanningen..
(Zandra: Haha, det beror på situationen, men behöver man förklara sig så hittade jag alltid på en undanflykt som typ- bussen var sen! ALLTID, haha).
d) Går in säger förlåt för förseningen och sätter dig sen och pratar med dina kompisar.


Alla dina kompisar är typ jätte avundsjuka på din tröja, hur ser den ut?

a) Den är kortärmad, vit med en stor Iron maiden logo.
b) Det är en kortärmad skjorta med en röd ros över bröstet.
c) Den är rosa med svarta hjärtan på.
d) den är urringad, och marinblå.


Vilken hårfärg har du just nu?

a) mörkbrun/svart
b) Röd/rödblond
c) ljusbrun
d) blond



Flest a = Du är menad att ha svart hår
(Zandra: Det var ju bra då, tihi).
Flest b = Du är menad att ha rött hår
Flest c = Du är menad att ha blondt hår
Flest d = Du är menad att ha brunt hår


Dagens outfit (Shopping i Jönköping, Lördag)!

 

Vit stickad tröja med stoor hängande krage.
Vitt långt brottarlinne under.
Mörkblå tighta stuprörsjeans.
Grå kort ull-jacka med stora knappar.
Grå korta mocka-stövlar med klackar.

Shopping i Jönköping med älsklingen (Lördag)!


Inget fint kort. Alls. Men det får duga.
- Jag idag.


Godkväll lördag!

Så vart snart lördagen över också..
Den började med att jag "sov ut" till 8.30. Då gick jag ner och tog en skön storrengöring i duschen. Så nu känner jag mig sådär underbart genom-fräsch!^^ Nyklippt och nyfärgad i håret är jag med, vilket inte gör saken sämmre;)  Kollade igenom lite avslutade tävlingar till frukosten, men inte klar ännu, så får fortsätta senare. Vid 11.30 gick jag upp för att välja kläder och fixa mig för dagen:)
Började dagen sent "som vanligt", så underbart att maten redan var klar (gjorde 4:a pizzor igår(; ).
Så åt tillsammans med älsklingen innan vi åkte till Jönköping!:) Han skulle lämna in en mobil och lite så, och kommer han med förslaget så får man passa på, haha.

Ångrar iallafall inte att jag åkte med, då jag hittade och fick köpa 2 par skor bland annat!:D

Detta var vad som fick följa med mig hem idag:


1 par ur-fina blommiga tygskor.
1 par vita fräscha tyg-skor med lite högre skaft.
2 buntar med galjar till min walk in closet.

Kom hem för inte så länge sedan.
Nu ska vi nog sätta igång tv:n strax, och mysa med lite chips, dipp och dricka^^ :9
Egentligen skulle vi gå ut ikväll, men älskling var trött efter att ha gått o shoppat hela dagen;p Så det får bli hemma-mys istället<3

Förresten, våran granne kom över tidigare idag och lämnade denna snygga förvarings-"burk" med hundmat till Lucifer:) Deras hund Isor hade gått bort:'( Så då fick vi det. Snällt!



Hörs strax med en dagens outfit.
Ha en underbar lördagskväll, puss.

FredagsFilm!



Vi kikade på denhär filmen.

Jag tyckte den var bra!
Den var typ seg, fast utan att vara långtråkig!
Det hände typ ingenting, men ändå var det spännande!
Sista minutrarna grät jag floder, sen tog det en sekund så vart jag lycklig!
Sen slutade den^^
Helt klar sevärd!

Ni som har sett den, vad tyckte ni om filmen?:)

Fredag!

Hej bloggen!:)
Vad har ni för er denna fredagskväll?:)

Själv har jag lagat en god middag, och eftersom det är fredag ville jag lyxa till det lite, så gjorde hemmagjord pizza^^ Mums!:9


Pizza ala Zandra;) (Massa smällt ost, bacon och ananas).


Nu ska jag och älsklingen sätta igång en film:) Har lånat en ny av mami. Verkar riktigt bra så det ska bli spännande! Hörs efteråt, puss. 


RSS 2.0